(Foto: Chris de Waard).

Old School trapt vroeg af met kunstroute expositie

Old School bovenmeester Gideon Roggeveen opent de kunstroute dit jaar extra vroeg. De hele maand september is in het oude schoolgebouw tegenover de Pieterskerk een overzichtstentoonstelling te zien van kunstenaars die het afgelopen seizoen in het pand exposeerden.

Gerry van Bakel in gesprek met Gideon Roggeveen, Josee Ebli, Walter Koemig en Bastiaan de Wit.

Josee Ebli hangt er met eigen werk en dat van de kinderen van haar school die aan hhet werk waren gegaan met De Stijl die dit jaar zijn 100 jarig bestaan viert. En beeldend kunstenaars Walter Koemig en Bastiaan de WIt schilderden Old School zelf tijdens de openingsreceptie op 1 september en nodigden omstanders uit ook de kwast ter hand te nemen.

De kunstroute expositie is nog te zien to1 1 oktober. Old School is open op vrijdag, zaterdag en zondag. Kijk op www.OldSchoolLeiden.nl 

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×