Meepraten met GroenLinks Leiden over het verkiezingsprogramma kan vanavond in Het Gebouw. (Archieffoto: Chris de Waard).

GroenLinks Leiden houdt tafeltjesavond over verkiezingsprogramma

De programmacommissie van GroenLinks Leiden houdt vanavond spreekuur. Iedereen is welkom in Het Gebouw aan het Arubapad 2 in Leiden Noord om suggesties te doen. Het conceptprogramma is op te vragen via secretaris@groenlinksleiden.nl

Alle Leidenaren en ook organisaties die voor hen belangrijke punten hebben, kunnen hun inbreng leveren. Ook kunnen er onderwerpen worden ingebracht die nu nog ontbreken in het conceptprogramma en kan er discussie worden gevoerd over de punten die er nu al wel in staan.

In de aanloop naar de totstandkoming van het conceptprogramma heeft GroenLinks Leiden al met veel mensen en organisaties gesproken om te horen welke thema’s er in de stad en het veld spelen. De partij probeert nu antwoorden te formuleren om het beschikbare geld zo te besteden dat het in de ogen van de partij beter en rechtvaardiger terecht komt. Daarnaast wil GroenLinks de energietransitie óók in Leiden vormgeven, naast een schoon en groen Leiden.

Iedereen die wil meedenken is vanavond van harte welkom vanaf 20.00 uur.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×