Goedmakertje marktkramenbedrijf na bijna-ongeluk

13

Vorige week zaterdag verstoorde Leidenaar Paul Verschoor met zijn auto een teamuitje van de voetbalmeiden en hun begeleiders van Docos. De auto van de marktkramenverhuurder schoot over de rand bij de Vismarkt en kwam met een wiel in de boot met de jonge voetbalsters terecht. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij.

Vandaag maakt Verschoor het helemaal goed met de jeugdspeelsters van Docos. In gezelschap van zijn vader, vrouw en dochtertje was hij om 10.00 uur vanmorgen present in het clubhuis van de Leidse voetbalvereniging en hij kwam niet met lege handen.

De voetbalwedstrijd van de meiden onder de 15 ging niet door vanwege een totaal ondergelopen veld en dus werd er verzameld in de kantine voor een toespraakje en de overhandiging van een cadeau. Verschoor bood zijn verontschuldiging aan voor het bizarre bijna-ongeluk. Hij vertelde dat hij zelf ook trainer is geweest bij meidenvoetbal en benadrukte hoe belangrijk wederzijds respect is, niet alleen in de voetbalwereld, maar ook daarbuiten.

Via social media heeft hij de afgelopen week erg onder vuur gelegen na het incident en daarbij gaan mensen soms erg ver. De voetbalmeiden luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Daarna werd het cadeau uitgepakt : een muziekbox met discolampen; de grote wens van het meidenteam. Tot slot beloofde Verschoor bij de eerstkomende kampioenschappen aanwezig te zijn om de meiden aan te moedigen. Al met al een swingend einde waar iedereen dik tevreden over was.

Delen

13 reacties

 1. als je m kent zal t een goeie gozer zijn. Alleen als je hem ziet rijden denkt hij niet aan overstekende lieve meisjes. Rijd als een staatsmalloot en denkt dat ie god is in de stad. Vieze aso is het

 2. Hey Paul plus familie.

  We willen je echt enorm bedanken voor het super gave cadeau.
  Wat een week is dit geweest voor jou en je familie wat een verschrikkelijke commentaar. Zonder dat de mensen het juiste verhaal wisten. Respectloos.

  Ik vond je opkomst met je familie geweldig. Daar gaat het nou precies om. een grote familie die elkaar respecteren en met elkaar communiceren en zo iets moois neer zetten. je hebt deze jonge dames ook laten zien dat respect boven aan staat.
  Je laat je gezicht zien en je neemt je verantwoordelijk ookal ben je zelf niet direct verantwoordelijk voor het vreemde ongeval.
  Nu kunnen we er om lachen en geeft het gezorgd dat de meiden direct een band hebben opgebouwd zo.
  Geweldig verhaal om te vertellen en een mooie herinnering voor de meiden uiteindelijk.
  Top gedaan
  Jutta

Je bent nu offline