Verschoor kwam vanmorgen naar voetbalvereniging Docos met een cadeau voor het meidenteam dat vorige week met de schrik vrij kwam toen hij met een wiel van zijn auto in de boot terecht kwam waar de meisjes inzaten voor een teamuitje.

Goedmakertje marktkramenbedrijf na bijna-ongeluk

Vorige week zaterdag verstoorde Leidenaar Paul Verschoor met zijn auto een teamuitje van de voetbalmeiden en hun begeleiders van Docos. De auto van de marktkramenverhuurder schoot over de rand bij de Vismarkt en kwam met een wiel in de boot met de jonge voetbalsters terecht. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij.

Vandaag maakt Verschoor het helemaal goed met de jeugdspeelsters van Docos. In gezelschap van zijn vader, vrouw en dochtertje was hij om 10.00 uur vanmorgen present in het clubhuis van de Leidse voetbalvereniging en hij kwam niet met lege handen.

De voetbalwedstrijd van de meiden onder de 15 ging niet door vanwege een totaal ondergelopen veld en dus werd er verzameld in de kantine voor een toespraakje en de overhandiging van een cadeau. Verschoor bood zijn verontschuldiging aan voor het bizarre bijna-ongeluk. Hij vertelde dat hij zelf ook trainer is geweest bij meidenvoetbal en benadrukte hoe belangrijk wederzijds respect is, niet alleen in de voetbalwereld, maar ook daarbuiten.

Via social media heeft hij de afgelopen week erg onder vuur gelegen na het incident en daarbij gaan mensen soms erg ver. De voetbalmeiden luisterden aandachtig naar zijn verhaal. Daarna werd het cadeau uitgepakt : een muziekbox met discolampen; de grote wens van het meidenteam. Tot slot beloofde Verschoor bij de eerstkomende kampioenschappen aanwezig te zijn om de meiden aan te moedigen. Al met al een swingend einde waar iedereen dik tevreden over was.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×