Het Weekend van Voorschoten werd officieel geopend door de burgemeester, waarna de traditionele bingo met prijzen van zo'n vijftig Voorschotense winkeliers van start ging. (Foto's: Chris de Waard).

Kletsnatte opening Weekend van Voorschoten

In een gelukkig waterdichte evenemententent op het Treubplein in Voorschoten opende burgemeester Pauline Bouvy-Koene gisteravond het Weekend van Voorschoten. “Want dat hoort zo,” zei voorzitter René van der Smeede van Het Weekend: “Burgemeester komen en gaan, maar deze traditie blijft bestaan”.

Chris de Waard was bij de openingsavond en sprak er achtereenvolgens met de Voorschotense burgemeester Pauline Bouvy-Koene, bingospelers, voorzitter René van der Smeede en zijn mede-bestuurslid Marjolein Altena en wethouder Nanning Mol.

Het Weekend kent vandaag en morgen nog vele hoogtepunten waaronder de cultuur- en vrijwilligersmarkt, de opengestelde monumenten, de oldtimerdag en de modeshows op zondag, demonstraties bij Kasteel Duivenvoorde en het nieuwe bezoekerscentrum dat daar vrijdag is geopend en natuurlijk veel muziek.

Het hele programma staat op de nieuwe website van Het Weekend.

Cultuur Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×