Geslaagde editie Kunst in de Stal Festival

0

Het Kunst in de Stal Festival vond zondag 10 september weer plaats in de Merenwijk. Rondom de kinderboerderij konden bezoekers genieten van theatervoorstellingen, workshops, muziek en dans. Daarnaast waren over het hele terrein marktkramen te vinden met prachtige handgemaakte spullen tot wolkramen en allerlei lekkers van de boerderij.

Het had de dagen voorafgaand aan het festival natuurlijk enorm geregend, daarom was de indeling van activiteiten op het terrein aangepast. Zondag werkte het weer echter helemaal mee. Het werd een stralende dag in alle opzichten voor de bezoekers. “Dus op naar de achtste editie in 2018 op de tweede zondag in september,”zegt organisator Ursula Smeele enthousiast.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.