(Foto: Eelke de Boer).

Leiderdorps koor zoekt mannen

Het Leiderdorpse gemengd koor Appassionato is het nieuwe seizoen swingend ingegaan met twee optredens in het Leidse Stadhuis in het kader van de Open Monumentendagen. Gestoken in een voor de gelegenheid vrolijke na-zomerse outfit openden ze met een statige Pavane om daarna via melancholie en dynamiek af te stevenen op een opzwepend en swingend slot: een mooie dwarsdoorsnede uit het kleurrijke wereldrepertoire van het koor dat naarstig op zoek is naar mannen.

Aanstaande zondag houdt Appassionato als jaarlijks koor-uitje een kookworkshop: met z’n allen de pan ìn. “Dus mannen: zoeken jullie nog een koor? Dan is dit het! Onze dierbare zes mannen kijken ook uit naar jullie, ook alten zijn welkom.”

 

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×