(Foto's: AS Media).

Bestuurder met drie ton belastingschuld bij verkeerscontrole

Vrijdagmiddag heeft de politie in samenwerking met de belastingdienst een controle gehouden op de parkeerplaats van de Houtkamp aan de Engelendaal in Leiderdorp. Aan de hand van een ANPR-camera die nummerborden realtime vergelijkt met de bestanden van de politie werden voertuigen met een ‘ANPR-hit’ door motorrijders van de politie naar de controleplek begeleid. Alle bestuurders moesten ook een blaastest doen.

De belastingdienst heeft tijdens de controle meer dan 44.000 euro aan openstaande bedragen kunnen innen. Ook is er beslag gelegd op dertien auto’s. Een persoon had een belastingschuld openstaan van maar liefst meer dan 300.000 euro. De politie heeft één bestuurder betrapt op rijden zonder rijbewijs.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×