(Foto's: 112 Sleutelstad).

Keuken uitgebrand bij appartement Oude Vest

Rond 4.00 uur vannacht ontdekten surveillerende agenten brand in een pand aan de Oude Vest in Leiden. De aandacht van de politie werd getrokken door het geluid van rookmelders. daarop schakelden ze direct de brandweer in. Die kwam direct met een ladderwagen ter plaatse.

Het bleek te gaan om een keukenbrand op de derde etage van het pand. Het vuur was snel onder controle, maar pas tegen zessen vanmorgen kon het sein ‘brand meester’ gegeven worden. Twee bewoners werden uit de woning gehaald, ze bleven ongedeerd.

De in totaal zes bewoners van het pand zullen wel tijdelijk elders onderdak moeten vinden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×