Annika van der Meer tijdens de eerste World Cup van dit jaar op 14 mei in Gavirate. (Foto: Wouter Nuijten).

WK roeien met vier Leidenaren van start

Het WK roeien in Sarasota (USA) is van start gegaan. in de selectie zitten vier Leidse roeiers. Nicole Beukers kwam vandaag met de Vrouwen Dubbelvier (W4x) al in actie, zij plaatsten zich voor de finale. De andere Leidenaren zijn Annika van der Meer, Karolien Florijn en Stef Broenink. Het WK duurt tot en met 1 oktober.

Florijn roeit in de Vrouwen Acht (W8+), Van der Meer in de Paralympische Dubbeltwee (PR2 Mix2x) en Broenink in de Skiff (M1x).

Beukers roeit zaterdag 30 september om 17:53 uur de finale van de Vrouwen Dubbelvier. De andere mogelijk ‘Leidse’ finales zijn vrijdag 29 september, 15:55 uur (Van der Meer), zondag 1 oktober, 17:27 uur (Broenink) en zondag 1 oktober, 17:42 uur (Florijn).

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×