Jong talent van het Jeugdtheaterhuis

Nieuwe musicallessen in Jeugdtheaterhuis

Vanaf woensdag 11 oktober gaat het Jeugdtheaterhuis van start met nieuwe musicallessen in de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat. De lessen staan open voor alle kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 t/m 21 jaar die willen leren zingen, dansen en toneelspelen.

Het Jeugdtheaterhuis biedt al ruim 25 jaar een veilige, sociale leeromgeving waar jongeren samen met leeftijdsgenoten hun talenten kunnen ontwikkelen, nieuwe vrienden maken en net dat beetje meer zelfvertrouwen kunnen krijgen. Recente producties van het Jeugdtheaterhuis zijn BurgerschapMeer Grimmige Sprookjes en Punk Rock. Voor een volledig overzicht van alle projecten en meer informatie kun je terecht op www.jeugdtheaterhuis.nl 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×