Leden 3 October Vereeniging genieten van Seniorenvoorstelling

1

leden van de 3 October Vereeniging konden zondag in de Stadsgehoorzaal genieten van de Seniorenvoorstelling. Er waren gratis 800 plekken beschikbaar die binnen de kortste keren waren vergeven. Het hoofdprogramma was een optreden van Jan Keizer en Annie Schilder, bekend van BZN.

Het publiek werd in het voorprogramma vermaakt door het koor Leedvermaak. Na afloop werd het koor teruggeroepen voor een toegift. Dat was nog nooit eerder gebeurd en het was dan ook begrijpelijk dat de leden van het koor daar beretrots op waren.

Kijk voor een sfeerverslag op Leidseglibber.nl.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline