(foto's: Emile van Aelst).

Leidse glamour tijdens Haring & Corenwyn Gala in Pieterskerk

De Pieterskerk stond afgelopen vrijdag in het teken van het 27e Haring & Corenwyn Gala. Het feest wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting tot Behoud van de internationale Viering en Herdenking van het Ontzet van Leiden in samenwerking met de Gemeente Leiden.

Ook dit jaar was het hoogtepunt weer de modeshow van een toonaangevende Nederlandse couturier. Dit jaar was het Jan Taminiau die het publiek verblufte met zijn ontwerpen. Taminiau behoort tot de Nederlandse top en kreeg als enige Nederlandse ontwerper toestemming om een modeshow te verzorgen tijdens de internationale coutureweek in Parijs. Ook ontwierp hij al verschillende jurken voor koningin Maxima, waaronder de jurk die ze droeg tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander.

Tijdens het diner werden de gasten vermaakt dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division. Het gala werd afgesloten met een spetterend optreden van coverband de Boston Tea Party.

 

Leiden haringgala Leidens Ontzet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×