(Foto's: Donald van Doesburg Oosterbaan).

Brandweer redt drachtige koe uit Voorschotense sloot

Afgelopen donderdagmiddag werd de brandweer gewaarschuwd omdat er een koe in de sloot langs de Vlietweg stond die er op eigen kracht niet meer uit kon komen. Ook hulp van de boer in kwestie mocht niet baten en hoewel die natuurlijk in eerste instantie verantwoordelijk is, kwam de brandweer snel bijstand verlenen.

De brandweer kwam met meerdere manschappen ter plaatse en zelfs toen lukte het pas na geruime tijd om de drachtige koe met vereende krachten weer op het droge te krijgen. Daarvoor moesten de brandweerlieden wel tot hun middel in de drek staan.

 

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×