Flyers vliegen de deur uit bij online drukkerij

Het zijn bijna onvoorstelbare aantallen, maar bij de Groningse drukkerij van Reclameland verlaten elk jaar meer dan vijftig miljoen flyers de productiehal. Het bedrijf is uniek in ons land, want in tegenstelling tot de online concurrentie produceren de medewerkers van de nummer 1 drukkerij in Nederland al het bestelde drukwerk zelf.

Hardlopers zijn van oudsher  reclamedrukwerk als flyers en posters. Enveloppen, visitekaartjes en briefpapier behoren ook tot de meest verkochte producten. Maar ook ansichtkaarten doen het onverminderd goed. net als complete (corporate) magazines, folders en bijvoorbeeld bierviltjes of spandoeken.

Kortom, alle zaken waarmee een bedrijf, dienst of product de aandacht kan trekken kan snel en goedkoop worden besteld in eigen land. Altijd in hoogwaardige kwaliteit, want door de enorme aantallen kan Reclameland met de nieuwste drukpersen werken.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×