Trainen als een profvoetballer in de herfstvakantie

Jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen krijgen binnenkort de kans om dat ook echt te doen. Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober vinden op het complex van DOCOS de jeugdvoetbaldagen plaats voor jeugdspelers van 6 tot en met 15 jaar. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

(Foto: PR.)

Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. “Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden,” vertelt Mitchell Tolhuisen van Jeugdvoetbalopleiding.nl. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. De deelnemers krijgen alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zullen zowel balvaardigheid als het zelfvertrouwen toenemen.

Inschrijven voor de komende jeugdvoetbaldagen kan per mail via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin naam- en adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×