Ook CDA-leider bespreekt uitkomst formatie in Leiden

4

Donderdagavond 12 oktober komt CDA-leider Sybrand Buma de uitkomst van de formatie bespreken met de leden van het CDA Zuid-Holland. Hij doet dat tijdens een bijeenkomst in Grand Café de Burcht in Leiden. De bijeenkomst is vanwege de beperkte ruimte niet openbaar, maar Sleutelstad zal er verslag van doen.

 

Delen

4 reacties

  1. De bijeenkomst wordt begonnen met een gristelijk gebed, gevolgd door het zingen van alle coupletten van het Wilhelmus en ter leering ende vermaeck de afranseling (“straf van God”) van mensen met een uitkering die de schaamteloze brutaliteit hebben aanwezig te zijn. Daarna zal de reactionaire Friese patriciër Sybrand van Haersma Buma zijn door gedrogeerd stemvee luidkeels toegejuichte opwachting maken met een slaapverwekkende redevoering vol rechtse retoriek en kleinburgelijke kletspraat.

  2. Halloween wordt ook dit jaar weer uitbundig gevierd op 31 october a.s., dat is 8 dagen nadat het nieuwe griezelkabinet van het Verrute Wezen grijzend op het bordes van de Koning van Rockanje-Nassau staat. De gesminkte en vermomde aanvoerder van de sgristendemokraakie in dit land komt het feest in de Sleutel al 2 weken eerder dan verwacht inluiden. Met griezelverhalen over het lied der onderdanigen, de VOC mentaliteit, de mannen met ballen onder de nepwapenen, een verplicht bezoek van de Mona jeugd aan een slangenkuil in Den Haag zonder antigif en een martelkamer voor ondeugende identiteitslozen en ongelovigen die met Monti’s roundup en groeihormonen gecorrigeerd worden. En vanouds natuurlijk op zijn bumoristisch een schuine mop in het oor van de gemeentelijke volgelingen gefluisterd. Uiteraard met enig respect voor de norm en waarde van de edele zaken der mensheid. Leiden, where else?

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.