World Championship Hip Hop Unite 2017 in ECC 20-21 oktober

Wereldkampioenschap Hip Hop Unite 2017 in ECC Leiden

Ruim 1000 dansers strijden in Leiden om wereldtitel op Hip Hop Unite World Championship 2017 

Dansen voor meer saamhorigheid en respect in de wereld? Volgens de internationale dansorganisatie Hip Hop Unite leent de danscultuur zich bij uitstek voor het samenbrengen van mensen met de meest uiteenlopende achtergronden.  Vanuit deze gedachte organiseert de Europese non-profit organisatie Hip Hop Unite, actief in 17 landen, vele dance events met deelnemers uit verschillende landen en kan rekenen op toenemende belangstelling uit Amerika, Afrika en Azië.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober biedt het ECC in Leiden het podium voor het wereldkampioenschap van Hip Hop Unite. Meer dan 1000 dansers en crews hebben zich aangemeld voor de strijd om het eremetaal in de categorieën Small crew (kadetten, junioren, volwassenen en senioren), Mega crew (12-25 dansers), Duo’s (kadetten, junioren en volwassenen) en Youth & Adult battles.

Ook Nederland is met meer dan 20 crews op topniveau sterk vertegenwoordigd.

De voorrondes starten om 11.00 uur in het ECC Leiden aan de Haagse Schouw. De grote finale vindt plaats op zaterdag 21 oktober om 16.45. De tickets  à € 10,00 p.p. zijn te koop aan de deur.

Meer informatie is te vinden op www.hiphopunite.com

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×