Horror Night tijdens Halloween bij Naturalis

Voor de vijfde keer op rij organiseert Naturalis voor Halloween, op zaterdag 28 oktober, het smeuïge jaarlijkse wetenschapsgruwelnachtje. De Halloween science horror night is een live wetenschapstalkshow, speciaal voor volwassenen, met interviews, flitscolleges, show ’n tells, filmpjes, een slangendemo in een DWDD-achtige show over spookhuizen, bloed, gifpijlen en Siamese tweelingen! De bezoeker in de engste outfit wint een toffe prijs.

Op het programma: een live slangendemonstratie, flitscollege Evert-Jan van Leeuwen (Universiteit Leiden) over spookhuizen in films en literatuur, interview met Jan Verplaetse (UGent) over de betekenis van bloed in onze cultuur, filmpjes van Ype Driessen en Bruno van Wayenburg, een filosofische column van Victor Gijsbers (Universiteit Leiden), duo-praatje door Banne Nemeth & Luuk Scheres (LUMC) over of bloed stolt als je bang bent, show ‘n tell door Naturalis, interview met Laurens de Rooy van Museum Vrolik (VU) en meer.

Zaterdag 28 oktober 20.00-22.45 uur
Locatie: Naturalis, Pesthuislaan 7 in Leiden
Info & Tickets: www.naturalisafterdark.nl
Kaartjes kosten € 12.50 per persoon

 

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×