Tienervoorstelling 'Omdat je het waard bent' in Hooglandse Kerk

Op zaterdag 28 oktober geeft theatergezelschap Schapen enzo een bijzondere voorstelling speciaal voor tieners: Omdat je het waard bent! Een voorstelling met spel, dans, live muziek en filmfragmenten waar de toneelspelers tieners zijn die voorafgaand aan de voorstelling helpen met de voorbereidingen.

De voorstelling maakt deel uit van de jeugd en jongerenevenementen van de Protestante Gemeente Leiden. De Leidse Binnenstadsgemeente, de hervormde Marewijk en de Leidse Studenteneclesia organiseren ieder halfjaar een gratis toegankelijke bijeenkomst in de Hooglandse Kerk.

Omdat je het waard bent gaat over een groep leerlingen die moeten nakomen op school. Twee docenten houden hen de hele dag bezig met vervelende klusjes, de sfeer is slecht en er ontstaan ruzies. En dan is er ook nog die nieuwe leerling… een bijzondere voorstelling over identiteit en eigenwaarde.

De voorstelling is gratis toegankelijk en begint om 19.00 uur in de Hooglandse Kerk. Meedoen met de voorstelling kan ook. Ben je 11 jaar en ouder en vind je het leuk om die avond samen met tieners op het podium te staan, meld je dan aan via www.leidsebinnenstadsgemeente.nl.

Een bijzondere voorstelling voor tieners op zaterdag 28 oktober in de Hooglandse Kerk

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×