(Foto's: AS Media).

Fietsster gewond bij aanrijding in Leiderdorp

Vanmorgen is een fietsster gewond geraakt nadat zij werd geschept door een personenauto op de kruising van de Van der valk Boumanweg met de Zijldijk in Leiderdorp. Het ongeval vond omstreeks 9.00 uur plaats.

De fietsster is per ambulance naar het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp vervoerd. “Vermoedelijk met een breuk bij haar voet”, aldus een ambulancebroeder. Omdat de politie drugsgebruik vermoedde bij de bestuurder van de auto werd bij hem een drugstest afgenomen.

De automobilist is na de uitslag van de test aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs en meegenomen naar het politiebureau waar door een arts bloed afgenomen zal worden voor nadere analyse.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×