(Foto: Cees Meijer).

Kinderen uit Vogelwijk ruimen Bos van Bosman op

De 45e editie van de jaarlijkse Bos van Bosman opruimactie heeft weer het nodige opgeleverd. Zo’n 25 kinderen uit de Leidse Vogelwijk gingen samen met hun familie aan de slag en haalden heel wat troep uit het bos.

Met hulp van de afdeling groenvoorziening van de gemeente Leiden die prikkers, bezems en veegwagens leverde, is er ruim 200 kilo aan flessen, tegels, papier, plastic, tientallen blikjes, flessendopjes en lege verpakkingen uit het bos gehaald. Ook werden er fietsen gevonden.

Intussen zorgden verschillende wijkbewoners ervoor dat er pannenkoeken werden gebakken die na afloop in speeltuin aan de Nachtegaallaan door de harde werkers zijn opgegeten.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×