(Foto's: AS Media).

Bewoonster gewond na brand in rijstkoker

Aan het einde van de middag is de bewoonster van een woning aan de Eduard van Beinumsingel in Leiderdorp gewond geraakt bij een keukenbrand. De rijstkoker vatte vlam, waarop de vrouw het apparaat naar buiten wilde brengen. Ddaarbij liep ze brandwonden op aan haar been en handen.

Ter verkoeling van de brandwonden sprong de vrouw vervolgens in de sloot voor haar woning. De buren hebben haar daarna opgevangen totdat de ambulance arriveerde. De vrouw is door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer heeft in de woning voor de zekerheid een nacontrole uitgevoerd en de rijstkoker nageblust. Door de brand heeft ook de keuken schade opgelopen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×