Online supermarkt Picnic start volgende week in regio Leiden

Online supermarkt Picnic start op 25 oktober ook in de Leidse regio. die dag begint de boodschappenbezorgdienst met het rondbrengen van boodschappen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van elektrische wagentjes.

Picnic heeft geen fysieke vestiging. Bestellen gaat via aan app, de boodschappen worden vervolgens gratis thuisbezorgd. Het bedrijf claimt ook de goedkoopste te zijn. Wie voor 22.00 uur een bestelling doorgeeft, krijgt de boodschappen de volgende middag of avond thuisbezorgd. Via de app is de bezorgroute te volgen en kan de klantĀ  zien hoe laat er iemand thuis moet zijn.

Economie Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten picnicleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×