Online supermarkt Picnic start volgende week in regio Leiden

6

Online supermarkt Picnic start op 25 oktober ook in de Leidse regio. die dag begint de boodschappenbezorgdienst met het rondbrengen van boodschappen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van elektrische wagentjes.

Picnic heeft geen fysieke vestiging. Bestellen gaat via aan app, de boodschappen worden vervolgens gratis thuisbezorgd. Het bedrijf claimt ook de goedkoopste te zijn. Wie voor 22.00 uur een bestelling doorgeeft, krijgt de boodschappen de volgende middag of avond thuisbezorgd. Via de app is de bezorgroute te volgen en kan de klant  zien hoe laat er iemand thuis moet zijn.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

6 reacties

    • Noem jij eens lokale supermarkt waar geen grootgrutter achter zit behalve verboon op da costa straat zou ik geen ander kunnen noemen
      Ja en voor ons beidenbeen beperking is dit ideaal dat je niet v minimaal 70 euro hoeft te bestellen zoals bij ah en dan ook nog minimaal 5 tot 10 euro kwijt zijn vh bezorgen

      • Dat is waar Martine. Voor ons immobiele krakkemikkige invaliden is dit een uitkomst, waar Appie Happie te duur is. Roel Lochmans interesseert de kreupelen en mismaakten niet.

Je bent nu offline