McDonalds in de Donkersteeg is volgende week enkele dagen gesloten wegens een verbouwing. (Foto: PR).

McDonalds Donkersteeg gaat verbouwen

Aanstaande maandag sluit het McDonald’s restaurant aan de Donkersteeg in Leiden tijdelijk de deuren. Het
restaurant ondergaat een flinke keukenverbouwing. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met donderdag 26 oktober. Vrijdag 27 oktober opent het restaurant feestelijk de deuren met een speciale openingsactie voor de gasten.

Eigenaar Walther Jacobs: “Er wordt een nieuw keukensysteem geplaatst, waardoor elk product vers bereid kan
worden. Voorheen werden burgers aan de hand van een inschatting gemaakt en maximaal tien minuten bewaard. Met het nieuwe systeem worden de burger en frietjes pas bereid, wanneer ze daadwerkelijk zijn besteld. Zo is voedselverspilling bijna niet meer aan de orde”. Eerder onderging het restaurant aan de Beestenmarkt dezelfde verbouwing.

Openingstijden Beestenmarkt
Tijdens de verbouwing kunnen de gasten terecht bij het restaurant aan de Beestenmarkt. Dit restaurant is van zondag tot en met donderdag geopend van 8.00 uur tot 2.00 uur en op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×