(Foto's: AS Media).

Twee botsingen op Lammenschansplein

Vrijdagavond is bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op het Lammenschansplein in Leiden één persoon gewond geraakt. De bestuurster van de Volkswagen is door het ambulancepersoneel behandeld en vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van het andere voertuig kwamen met de schrik vrij. Beide voertuigen hebben door het ongeval flinke schade opgelopen en zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Tegelijkertijd gebeurde er een tweede ongeval op het Lammenschansplein. Ditmaal ging het om een kettingbotsing tussen vier voertuigen. Hierbij raakte niemand gewond.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×