De winnende foto van Kik van der Hoeven.

Kik van der Hoeven winnaar van de fotowedstrijd Groenesteeg

Kik van der Hoeven is de winnaar geworden van de fotowedstrijd die de Stichting Begraafplaats Groenesteeg in het kader van haar 25-jarig jubileum heeft georganiseerd. Hij ontvangt de hoofdprijs van tweehonderd euro. Op de tweede plaats eindigde Wim Groen, die honderd euro ontvangt. De derde prijs, van vijftig euro, ging naar Doortje van Helden.

De winnende foto’s met van links naar rechts de nummers 1 tot en met 3.

De prijzen werden zondagmiddag in Het Leidse Volkshuis uitgereikt. Er waren 236 foto’s door 92 deelnemers ingestuurd. De jury bestond uit Monique Shaw, Hielco Kuipers en Dirk Ketting. De winnende foto’s zijn te bezichtigen op de website van de stichting www.begraafplaatsgroenesteeg.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×