De diepste garage van Nederland werd al eens uitgeroepen tot wereldwonder. Nu is het ook een van de genomineerde projecten bij de Rijnlandse Architectuur Prijs. (Foto's: PR).

Stemmen op tien genomineerde bouwwerken voor Rijnlandse Architectuur Prijs

Het Rijnlands Architectuur Platform heeft de shortlist gepresenteerd voor de tweejaarlijkse Rijnlandse Architectuur Prijs. Het gaat om tien projecten in Leidse regio, waarop het publiek tot en met 27 november een stem kan uitbrengen via de website van het RAP.

De genomineerde projecten zijn het Galileo Reference Centre in Noordwijk, Museum Voorlinden in Wassenaar, Villa Meijendel in Wassenaar, de ondergrondse parkeergarage aan de Lammermarkt in Leiden, het Kloppend hart in Teylingen, de Woonfabriek in Leiden,  de studentenwoningen Yours in de Lammenschansdriehoek en het nieuwe studentencomplex aan de Langebrug in Leiden en tenslotte zowel de Catharinabrug als de Catharinasteeg in het centrum van de Sleutelstad.

Leiden Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×