Bestuurder gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Limes-aquaduct A4

Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. Dat gebeurde op de A4 in het Limes-aquaduct bij Leiden. De botsing met de vrachtwagen ontstond, doordat de personenauto in zijn dode hoek van de vrachtwagen zat.

Bij de aanrijding werd de auto van de ene kant van de snelweg naar de andere kant geslingerd. De auto eindigde met een flinke snelheid met de achterkant de betonnen wand van het aquaduct. Bij de klap is zelfs de stoel van de bestuurder afgebroken. De bestuurder van de personenauto is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het zwaar toegetakelde voertuig is door een bergingsbedrijf opgehaald. Ook de vrachtwagen raakte door het ongeval beschadigd.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline