Sportprijzen 2016. (Archieffoto: Wil van Elk).

Inschrijving nominaties Sportprijzen Oegstgeest geopend

Verenigingen kunnen tot en met 15 december hun nominaties voor de Sportprijzen Oegstgeest indienen bij Sportcafé Oegstgeest. Er zijn zeven categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Jeugdsportploeg, Sporttalent, Sportvrijwilliger en Sportcoach/trainer. Daarnaast reikt de Oegstgeester Courant ieder jaar een Persprijs uit. De organisatie vraagt een foto van de genomineerde mee te sturen voor publicatie. De prijzen worden begin 2018 uitgereikt.

In Oegstgeest worden al sinds 1995 Sportprijzen uitgereikt. Vorig jaar werd tafeltennisser Jop van der Wiel Sportman van het jaar en Tamara van Vliet Sportvrouw van het jaar.

 

 

Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×