File na ongeluk in Limes-aquaduct loopt op tot elf kilometer

Een ongeluk dat eerder vanmiddag gebeurde in het Limesaquaduct op de A4 richting Den Haag heeft tot grote problemen op de weg geleid. Er ontstond een file vanaf knooppunt Burgerveen die aangroeide tot elf kilometer. Dat betekende bijna een uur vertraging.

In de tunnel van het aquaduct schaarde een auto met daarachter een bouwkeet. De keet kwam op z’n kant op de rijbaan terecht. In de bouwkeet zaten gasflessen. Die zijn door de brandweer veilig gesteld. Door het ongeval was eerst één rijstrook geruime tijd afgesloten voor het verkeer, later twee en vervolgens werd de hele rijbaan afgesloten tussen Hoogmade en Limesaquaduct.

Tegen 16.00 uur werden de rijstroken van de A4 zijn weer opengesteld. Het duurder nog enige tijd voordat de files opgelost waren.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×