Slechtste film ooit vandaag op LIFF

In de filmwereld is donderdag de mooiste dag van de week, dat is namelijk de dag waarop nieuwe films in de bioscoop komen. Op LIFF is iedere dag de mooiste dag van de week, dus vandaag ook. Vandaag onder meer een waanzinnige sneak preview: de slechtste film ooit.

“De film over de slechtste film ooit was de beste film op het filmfestival van San Sebastian. Met aansluitend de slechtste film ooit. Vertrouw ons maar gewoon: deze voorpremière wil je niet missen,” zegt Evert de Vries van het LIFF. De film draait vanavond om 19.30 uur in Trianon 1.

Alle films die je nog tot en met zondag kunt gaan bekijken staan in het blokkenschema.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×