Gewonde bij flinke valpartij op Kort Rapenburg

4

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er rond één uur een valpartij plaatsgevonden op het Kort Rapenburg in Leiden. In verband met de mogelijke ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze bleek later niet nodig. Hoe de valpartij heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

4 reacties

  1. Dat is een van de gevaarlijkste kruispunten van Leiden. Ik heb daar veel bijna ongelukken gezien.

  2. Vroeger stonden daar stoplichten. Dat zou men weer moeten doen. Het stuk afgesloten busbaan zou betere als strook voor fietsers gebruikt kunnen worden! Het is een slechte verkeerssituatie daar.

  3. Tja.. gemeente bezig geld te verdienen ipv veiligheid… super onveilig kruispunt inderdaad.. al heel lang bekend! Maak leiden mooi maar vooral ook veilig!!!

  4. René Dentener op

    Eensch met bovenstaande reacties! Eigenlijk zou je dat stuk (Kort Rapenburg, maar ook een deel van het Noordeinde) alleen nog toegankelijk moeten maken voor bestemmingsverkeer en stadsbussen. Nu door sommige gemeenteraadsfracties overwogen wordt het Rapenburg autovrij te maken zou je dat goed kunnen meenemen in een algehele verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers in dat gebied.

Je bent nu offline