Kinderen Zijlwijkschool tekenen hun opa’s en oma’s

14

Teken je oma of je opa. Vrijdag 3 november namen de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 hun opa of oma (of hun buurman/buurvrouw, oom of tante) mee naar school voor een bijzondere tekensessie.  De Riki Stichting en het Nationaal Ouderfonds organiseerden dit jaar voor de zevende keer de actie ‘Jongeren portretteren ouderen’. Op die manier willen ze generaties met elkaar verbinden.

De Leidse Zijlwijkschool deed mee met de groepen 5 t/m 8. En dus zat de aula van de Zijlwijkschool vol met mensen die getekend werden door de jongste generatie kunstenaars. Na afloop poseerden leerlingen en opa’s en oma’s met hun portretten op het schoolplein.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

14 reacties

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline