Zo kies je een lamp die bij je past

Zo kies je een lamp die bij je past

Verlichting is vaste prik in iedere woning. Of je de plafondverlichting nu voldoende vindt of groot fan bent van sfeerverlichting; het is belangrijk om een lamp aan te schaffen die bij je past. Mocht je nu flink aan het twijfelen zijn of al weken op zoek naar net die ene lamp die je interieur compleet maakt, gebruik dan de volgende tips om je keuze net wat gemakkelijker te maken!

  • Kies de locatie
    Wat voor lamp zoek je? Welke plek in je woning kan dat beetje extra verlichting goed gebruiken? Ben je opzoek naar een ferme vloerlamp voor in de hoek of misschien een paar mooie hanglampen boven de eettafel?

    Bron: unsplash.com

  • Definieer je interieurstijl
    Iedere woning heeft zo zijn eigen stijl. Sommige stijlen zijn heel duidelijk en expressief, denk hierbij aan bijvoorbeeld een industrieel of modern interieur. Kijk eens om je heen en onderzoek de meubels en apparaten die je al in de ruimte hebt. Welke stijl lijkt het meeste overeen te komen?

    Bron: unsplash.com

Bepaal het aantal
Ga je voor een single stander in de hoek van je kamer of wil je misschien wel een heel nieuw lichtsysteem? Het kan een goed idee zijn om in 1 aankoop meerder lampen aan te schaffen. Zo weet je zeker dat alle nieuwe lampen goed in het interieur, en bij elkaar passen! Blader ook eens door de online catalogi van bijvoorbeeld de lampenwebshop om een idee te krijgen van de verschillende variaties en mogelijkheden.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×