(Foto's: AS Media).

Automobiliste gewond bij aanrijding met vrachtwagen

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen op de Willem van der Madeweg is een automobiliste vanmorgen gewond geraakt. Rond 10.45 uur ging het fout toen de automobiliste de vrachtwagen nog even snel wilde inhalen, vlak voor de plek waar de weg van twee banen overgaat naar één baan.

De auto raakte de vrachtwagen en werd vervolgens enkele meters meegesleept.  De personenauto kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de zijwand. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept en de gemeente werd ingeschakeld om de vernielde zijwand te inspecteren.

Door het ongeval werd de Willem van der Madeweg ter hoogte van de Fortunaweg afgesloten in de richting van de Rijksweg A4. Het verkeer ondervond hierdoor flinke hinder. De automobiliste is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×