Op verschillende bibliotheeklocaties zijn op woensdag al voorleesmiddagen. Vanaf 15 november starten die voorleesuurtjes ook in de Merenwijk. (Foto: BplusC).

Voorlezen in bibliotheek Merenwijk

BplusC start op woensdag 15 november met gratis voorleesbijeenkomsten in bibliotheeklocatie Merenwijk. Kinderen vanaf drie jaar kunnen iedere week komen luisteren naar een mooi verhaal. “Voorlezen is leuk en gezellig, maar het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen leren nieuwe woorden en door met kinderen te praten over het boek zijn ze actief met taal bezig. Het stimuleert ook hun fantasie”, zegt joke Koetsier van BplusC.

De bibliotheek heeft heel veel leuke prentenboeken, waar ervaren vrijwilligers op woensdagmiddag uit voor gaan lezen. Er wordt op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.00 uur ook voorgelezen in locatie Leiderdorp aan de Van Diepeningenlaan 110 en in de locatie aan de Nieuwstraat 4. In locatie Het Gebouw aan het Arubapad 4 is het voorlezen van 14.00 uur tot 14.30 uur.

Kijk voor nog meer voorleesmomenten, voor peuters en in andere talen, op www.BplusC.nl.

 

Cultuur Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×