(Foto's: Chris de Waard).

ZZ Leiden zoekt vrijwilligers voor mascotte Tee

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is opzoek naar nieuwe vrijwilligers om mascotte Tee dit seizoen te bemannen óf bevrouwen. Geïnteresseerden kunnen eventueel zaterdag al aan de slag tijdens de wedstrijd tegen New Heroes Den Bosch. Er zit wel een kleine voorwaarde aan de functie: het pak is geschikt voor mensen tussen de 1.76 en 1.86 meter lang.

Sinds seizoen 2015-2016 is Tee de vervanger van mascotte Birdy. De mascotte verwijst naar het T. rex fossiel van Naturalis. Tee vermaakt voor, tijdens en na de thuiswedstrijden in de Vijf Meihal het publiek, gaat regelmatig met mensen op de foto en jut wanneer nodig ook het publiek op. Ook groepjes mensen kunnen zich aanmelden, want de rol als Tee kan in toerbeurten worden ingevuld. Aanmelden of meer informatie opvragen kan via entertainment@eredivisiebasketballleiden.nl.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×