Cultuur071 onder meer over de Veennacht en twee potentiële stadsdichters

Wie zijn de genomineerden die doorgaan naar de voorronde om de nieuwe stadsdichter van Leiden te worden? Egon Snelders, Ditmar Bakker, Marianne van Velzen en Gerard Schelvis. Egon en Ditmar zijn vandaag in de uitzending. Marianne en Gerard volgende week. We gaan ze persoonlijk leren kennen en waar ze zoal over schrijven. John van Oostrum komt vertellen over de Veennacht, een nacht voor de viering van ons lichaam en het verlaten ervan. Gerry van Bakel sprak afgelopen week met Yvonne Poell over o.a. haar werk. Op dit moment nog te zien in Old School en Chris de Waard sprak met diverse betrokkenen bij de prijsuitreiking van de Historische Vereniging Oud Leiden. We berichten kort over het boek ‘Leiden van boven’, een concert in De Paulus en voorlezen voor jonge kinderen in B+C. Peter Visser is ook te verwachten.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×