(Foto's: AS Media).

17 auto's in beslag genomen bij verkeers- en belastingcontrole

Vrijdagmiddag en -avond hebben de politie en de belastingdienst een grote verkeerscontrole gehouden op de parkeerplaats bij de Houtkamp in Leiderdorp. Politievoertuigen en motoren reden in de omgeving rond en namen voertuigen mee naar de controleplaats als uit een ANPR-scan bleek dat er iets niet in de haak was.

In totaal heeft de politie 7.000 kentekens gescand. De belastingdienst nam 17 voertuigen in beslag, ook werd een aanzienlijk bedrag aan achterstallige belasting geïnd. Ook verschillende buitenlandse auto’s kregen een prent, omdat ze al langer dan een jaar in Nederland rondreden. In dat geval moet er wegenbelasting betaald worden.

De politie inde ook nog drie openstaande bekeuringen. In totaal voor 350 euro.

 

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×