Frits Landesbergen (85) bij goed bezochte editie Jazz on Sunday

0

Bij Grand Café de Burcht vond zondagmiddag de tweede editie plaats van een nieuw seizoen Jazz on Sunday. Voor een keer niet in het grand café zelf, maar in de Tuinzaal op de begane grond. Er was namelijk flink wat ruimte nodig voor de artiesten en hun instrumenten. De Frits Landesbergen Big Band is dan ook met recht een Big Band met de dit jaar 85 jaar geworden naamgever als dirigent.

Sleutelstad zond een deel van het optreden zondag live uit.

De volgende Jazz on Sunday is op zondagmiddag 10 december. Dan staat zanger Jurjen Donkers op het podium van Grand Café de Burcht. Hij wordt dan begeleid door Robert Koemans op piano, Vincent Koning op gitaar en Matheus Nicolaiewsky op contrabas. Toegang is zoals altijd gratis.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.