Aafje de Bloois met de Frits Landesbergen Big Band tijdens Jazz on Sunday. (Foto's: Chris de Waard).

Frits Landesbergen (85) bij goed bezochte editie Jazz on Sunday

Bij Grand Café de Burcht vond zondagmiddag de tweede editie plaats van een nieuw seizoen Jazz on Sunday. Voor een keer niet in het grand café zelf, maar in de Tuinzaal op de begane grond. Er was namelijk flink wat ruimte nodig voor de artiesten en hun instrumenten. De Frits Landesbergen Big Band is dan ook met recht een Big Band met de dit jaar 85 jaar geworden naamgever als dirigent.

Sleutelstad zond een deel van het optreden zondag live uit.

De volgende Jazz on Sunday is op zondagmiddag 10 december. Dan staat zanger Jurjen Donkers op het podium van Grand Café de Burcht. Hij wordt dan begeleid door Robert Koemans op piano, Vincent Koning op gitaar en Matheus Nicolaiewsky op contrabas. Toegang is zoals altijd gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×