(Foto's: Chris de Waard en Reanne van Kleef).

Talkshow met Menno Bentveld in nieuwe Catharinahof

Eigenlijk was de talkshow met Menno Bentveld zondagmiddag buiten gepland in het nieuwe Catharinahof, maar de weersomstandigheden lieten niet toe dat de Leidenaar, die bekend is van onder meer het VARA programma Vroege Vogels, in de open lucht in gesprek ging met eerst wethouder Laudy over het nieuwe winkelrondje en aansluitend met twee beroemde Leidse schrijvers. Dat gebeurde daarom in het café van de Stadsgehoorzaal.

Menno Bentveld kondigt de live-uitzending even aan.

Menno Bentveld ging zondagmiddag achtereenvolgens in gesprek met wethouder Laudy en daarna met de Leidse schrijvers Onno Blom en Ilja Leonard Pfeijffer. Sleutelstad zond de talkshow live uit.

Na een inleiding waarbij wethouder Paul Laudy nog eens terugblikte op alle ontwikkelingen in het Aalmarktgebied was het de beurt aan Onno Blom en Ilja Leonard Pfeijffer. De eerste werd bevraagd over zijn Wolkers-biografie ‘Het litteken van de dood’ waarop hij eind oktober ook promoveerde. Met Pfeijffer sprak Bentbeld over diens boek Brieven uit Genua, maar ook over zijn voorstelling Achter het Huis over zijn interpretatie van Anne Frank’s dagboek Het Achterhuis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×