Cultuur071 van Schelvis tot Shakespeare

Pepijn Smit vertelt wat ‘We are Leiden’ is. Gerard Schelvis is een van de genomineerden om stadsdichter te worden. We maken kennis met hem en hij laat wat van zijn gedichten horen. Pierre Cortenraad, Eva de Wit en Thomas Westerhout van Toneelgroep Imperium zijn op bezoek. ‘De papieren kroon’ gaat in première. Gerry van Bakel sprak eerder deze week met Doris Wintgens van Museum De Lakenhal over de ‘Vrouwen van De Stijl’; hoe belangrijk waren zij? [spoiler alert: héél belangrijk] Peter Visser leidt ons door het muzikale live aanbod en de korte berichten betreffen het Theatercafé, morgen; Ins Blau (voorstelling ‘De Huisbewaarder ‘); Holland Baroque in de Stadsgehoorzaal Leiden met een Chinese shengspeler (Wu Wei) en De Stijl TV.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×