(Foto's:  J.P. Kranenburg).

Hoogste punt nieuw clubgebouw RCL bereikt

Op Sportpark de Bloemerd in Leiderdorp werd gister weer een feestje gevierd: het nieuwe clubgebouw van RCL bereikte het hoogste punt. Na een aantal korte speeches en het hijsen van de vlag kon men daarom aan het traditionele ‘Pannenbier’. Ook werd de datum voor de verwachte oplevering bekend gemaakt. Op 5 januari 2018 is het nieuwe complex gereed.

Reanne van Kleef sprak na afloop van het officiele gedeelte met voorzitter Kees van er Burg van RCL. Beelden door J.P. Kranenburg en Jolanda Ciere namens Leidenamateurvoetbal.

“Je ziet me stralen hè?”, zegt voorzitter Kees van den Burg van RCL na afloop. “Ik ben ongelooflijk trots. Dit is ook de eerste keer dat ik het van binnen zie. Het is nog vele malen mooier dan dat ik het op de tekeningen heb gezien. Dit is fantastisch voor onze vereniging, RCL zal hier veel mooie jaren in kunnen hebben.”

Het nieuwe clubgebouw wordt een mulitifunctioneel complex waar ook plaats is voor Fysiotherapiepraktijk Ommedijk en voor de buitenschoolse kinderopvang van Floreokids.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×