(Foto's: Chris de Waard).

Groot Sinterklaasfeest Eendenkooi Zoeterwoude-Rijndijk

Ook Zoeterwoude kreeg vandaag bezoek van Sint Nicolaas. Nadat de sint in Zoeterwoude-Dorp klaar was met feestvieren, ging hij weer aan boord van de pakjesboot. Voor een kort vaartochtje dit keer. Van Dorp naar Rijndijk. Ook daar werd Sinterklaas feestelijk binnengehaald toen de boot aanlegde bij Jachtbouw Thijssen.

Daarna ging het in optocht naar de Eendenkooi waar een groot sinterklaasfeest werd gehouden en de kinderen niet alleen de bekende liedjes zongen maar met hulp van de muziek- en rap-pieten ook zelf nieuwe teksten maakten. Zoals deze populaire die al snel door de hele zaal werd meegezongen: “Sinterklaas kapoentje, geef me een miljoentje, zet het op mijn bankrekening, dan maak ik een mooie tekening”.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×