Groot Sinterklaasfeest Eendenkooi Zoeterwoude-Rijndijk

0

Ook Zoeterwoude kreeg vandaag bezoek van Sint Nicolaas. Nadat de sint in Zoeterwoude-Dorp klaar was met feestvieren, ging hij weer aan boord van de pakjesboot. Voor een kort vaartochtje dit keer. Van Dorp naar Rijndijk. Ook daar werd Sinterklaas feestelijk binnengehaald toen de boot aanlegde bij Jachtbouw Thijssen.

Daarna ging het in optocht naar de Eendenkooi waar een groot sinterklaasfeest werd gehouden en de kinderen niet alleen de bekende liedjes zongen maar met hulp van de muziek- en rap-pieten ook zelf nieuwe teksten maakten. Zoals deze populaire die al snel door de hele zaal werd meegezongen: “Sinterklaas kapoentje, geef me een miljoentje, zet het op mijn bankrekening, dan maak ik een mooie tekening”.

Delen
LeidenWalk

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.