Van links naar rechts: Martijn Huijsmans (4), Prachee van Brandenburg – Kulkarni (2), Ed Grootaarts (5), Jeroen Hendriks (1), Joey van Boxsel (3). (Foto's: D66 Leiderdorp).  

Lijst D66 Leiderdorp mix van oud en nieuw

De kandidatenlijst waarmee D66 de gemeenteraadsverkiezingen ingaat, is bekend. De leden van de afdeling Leiderdorp hebben de lijst met daarop dertien kandidaten vastgesteld. De lijst is een mix van nieuwe en oude namen in de Leiderdorpse politiek. Jeroen Hendriks werd eerder al gekozen tot lijsttrekker, op plek twee staat Prachee van Brandenburg – Kulkarni en op drie Joey van Boxsel.

Van links naar rechts: Ed Grootaarts (5), Rob Visser (7), Prachee van Brandenburg – Kulkarni (2), Jurriaan Duijn (6), Jeroen Hendriks (1), Joey van Boxsel (3), Martijn Huijsmans (4), Ümit Güney (9), Joost Kuggelijn (10)

Verder achtereenvolgens Martijn Huijsmans op vier, Ed Grootaarts op vijf, Jurriaan Duijn op zes, Rob Visser op zeven, Jan-Albert Dop op plaats acht, Ümit Güney op negen en fractievoorzitter Joost Kuggelijn op tien. Linda de Jongh – Langereis (11), Patricia Bakker – Leenders (12) en Stan van Haasteren (13) completeren de lijst.

“De lijst is erg divers,” zegt Hendriks. “We willen met de gekozen kandidaten verschillende generaties, achtergronden, expertises en overtuigingen verbinden en vertegenwoordigen.”

D66 heeft op dit moment vijf van de eenentwintig zetels in de Leiderdorpse gemeenteraad en is de grootste partij.

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×