(Foto: Politie Leiden).

Politie Voorschoten zoekt man die kelderboxen openbrak

Zondagmorgen rond 10.30 uur is er aan het van Kleffensplantsoen in Voorschoten een tiental kelderboxen opengebroken. Uit één van de kelderboxen is een grijze elektrische fiets van het merk Batavus met achterop een zwarte fietstas weggenomen. Uit een andere kelderbox werd een groene gereedschapskoffer gestolen.

Getuigen hebben de politie laten weten dat de inbreker een negroïde man van ongeveer vijftig jaar is met een normaal postuur, grijs haar en een onverzorgd uiterlijk. Hij zou na de inbraken bij station de Vink met de fiets in de trein richting Den Haag zijn gestapt. Dit was de trein van 10.38 uur. De gereedschapskoffer had de man achterop de fiets gebonden.

De politie wil nu graag weten waar de man is uitgestapt. Wie meer weet kan bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het referentienummer van deze zaak is 2017335554.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×