(Foto: Vrienden van het Singelpark).

Singelparkwandeling van Zijlpoort naar Morspoort

Op zondag 10 december organiseren de Vrienden van het Singelpark weer een rondwandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De route gaat dit keer van de Zijlpoort naar de Morspoort. Onderweg vertelt een ervaren gids over het Singelpark-project, de nog aan te leggen Wisenniabrug, de totstandkoning en toekomstplannen met Huigpark, Energiepark,en Lammermarkt, en – als daar tijd voor is – Park de Put.

Na afloop vraagt de gids je om een bijdrage van drie euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland. Aanmelden kan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling precies start (en weer eindigt). Aanmelden kan tot en met zondagochtend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×