Jongetje met voet tussen spaken op Maresingel

5

De politie heeft vanmorgen op de Maresingel in Leiden een kindje bevrijd dat met zijn voet tussen de spaken van een fietswiel was gekomen. Daarop volgde een valpartij. De brandweer die ook was opgeroepen, hoefde niet in actie te komen. Het jongetje is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

5 reacties

  1. Nee, de ouder in kwestie had expres de voeten al vlakbij de spaken gedaan, zodat ze er 100% tussen zouden komen te zitten. Omdat over het algemeen elke vader of moeder het fantastisch vindt als hun kind een voet of been breekt… Heerlijk deze veroordeling zonder enige achtergrondinformatie. En nee, het is mij (nog) nooit overkomen, maar ik ken genoeg heel goede, lieve, zorgzame moeders/vaders die het overkomen is. Wellicht dat een kind zich heeft weten los te krijgen, het blijven mensjes met een eigen mening hè. Maar dat zal jou natuurlijk nóóit overkomen. Net als dat je jouw kind ook nooit uit het oog zal verliezen. Toch?

    Het is een traumatische ervaring voor zowel kind als ouder. Hoeft niet nog overheen geklapt te worden door compleet onbekenden en ongeïnformeerde mensen.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.