Topsport Leiden TV aflevering 10

Topsport Leiden TV brengt wekelijks de prestaties van de Leidse topsporten en topsporters in beeld met samenvattingen, interviews en achtergronden. Het online TV-programma is een initiatief van Topsport Leiden en wordt geproduceerd door Sleutelstad, in samenwerking met diverse Leidse verenigingen.

Deze week in beeld:

–  DIOK speelde tegen aartsrivaal en nummer 4 in de Ereklasse Rugby, The Bassets

– ZVL Tetteroo speelde twee wedstrijden tegen De Zaan in de kwartfinale van de KNZB Beker Ook is er aandacht voor basketbal (Zorg en Zekerheid Leiden Basketball) en nog meer waterpolo (De Zijl Zwemsport).

Iedere week wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Topsport Leiden. De uitzending wordt verspreid via de diverse kanalen van Topsport Leiden, Vanaf de Zijlijn en Sleutelstad.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline