Op de foto Martijn Boog met zijn 2e Dan en naast hem de trotse trainer Gerard van den Berg. Op de voorgrond Leona Comvalius (14) en Jade Daalmeijer (18) die beiden de 1e Dan zwarte band behaalden. (Foto: Taekwondo Vereniging Leiden).  

Honderd procent score voor Taekwondo Vereniging Leiden bij nationale Dan-examens

Afgelopen zondag werden in sporthal De Triangel in Nijmegen de nationale Dan-examens afgenomen. Taekwondo vereniging Leiden had voor de zwarte band-examens drie taekwondoka`s afgevaardigd. Twee daarvan deden examen voor de 1e Dan en één kandidaat voor de 2e Dan.

Alle drie de pupillen van de sportschool van Gerard van den Berg behaalden hun examen en dat betekent dat ze zich aansluiten bij de andere 123 zwarte banddragers die Taekwondo Vereniging Leiden heeft voortgebracht in het 40-jarige bestaan van de club.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×